• Slinger GEFELICITEERD
  Slinger GEFELICITEERD
  € 9,95
 • Slinger JOEPIE DE POEPIE
  Slinger JOEPIE DE POEPIE
  € 9,95
 • Losse letters STOER
  Losse letters STOER
  € 0,95
 • Losse letters SNOW
  Losse letters SNOW
  € 0,95
 • Losse letters STRAK
  Losse letters STRAK
  € 0,95

Letterslingers
Oneindig veel mogelijkheden met een letterslinger en zo ontzettend leuk!
Je wilt iemand een bijzonder en uniek cadeau geven, maar weet niet precies wat. Of misschien ben je wel op zoek naar iets leuks voor aan de muur ter decoratie, alleen wil je wel iets persoonlijks en speciaals. Huisje Vijftien heeft dé perfecte oplossing voor je: een letterslinger (ook wel wordbanner).

Een naamslinger is precies wat de naam al zegt, een slinger waarin een naam verwerkt is. Maak je een slinger waarbij je  spreuken, motto’s of grappige quotes gebruikt dan heb je een letterslinger. 

Een letterslinger is niet alleen een heel leuk en persoonlijk cadeau om te krijgen of om te geven, het is ook nog eens super feestelijk. En, bij Huisje Vijftien, kun je een letterslinger zelf samenstellen. Onze slingers worden kant en klaar geleverd, zodat je direct kan genieten van de letterslinger.

Zelf een letterslinger maken 
Een eigen letterslinger (wordbanner) maken is leuk, makkelijk en eenvoudig. Kijk even bij de losse letters voor de verschillende uitvoeringen: STOER, SNOW of STRAK. Je hoeft alleen de letters aan ons door te geven die jij graag wilt bestellen. Daarnaast kan je de letterslinger nóg fleuriger maken door deze aan te vullen met verschillende figuren: hang aan het begin en het eind van de letterslinger een figuur. Kijk even bij onze woonslingers. Alle figuren kunnen aan de slinger gehangen worden. Heb je liever iets anders? Geen probleem, laat het ons weten.

Inspiratie opdoen
Een letterslinger staat superleuk op de baby- of kinderkamer. En is als kraamcadeau met eigen tekst een uniek cadeau. De mogelijkheden voor letterslingers zijn ongekend. Maar ook kan je een letterslinger maken waarbij je spreuken, motto’s of grappige quotes gebruikt in de slinger. Voor een verjaardag kan je een speciale letterslinger maken met de tekst “feestje”. Ga je trouwen? Aan de “Just Married” slingers wordt hard gewerkt. Binnenkort dan ook hier verkrijgbaar.

Hoe wordt jouw letterslinger gemaakt
Onze letters zijn gemaakt van cardstock. Cardstock is de Engelse naam voor wat wij in Nederland kennen als een hoogwaardige kwaliteit karton. Cardstock is echter dikker en duurzamer dan normaal print- of schrijfpapier. Wij gebruiken Cardstock met een mooie structuur. Dit geeft de letterslinger een chique en bijzonder mooie uitstraling.

Welke letterslinger kies jij?

 

© 2018 - 2020 Huisje Vijftien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel