• Slinger HOUT
  Slinger HOUT
  € 1,50
 • Slinger RAKET
  Slinger RAKET
  € 1,50
 • Verjaardagsslinger JORIS
  Verjaardagsslinger JORIS
  € 1,75
 • Naamslinger SCHAAP
  Naamslinger SCHAAP
  € 1,75
 • Naamslinger ROMPER
  Naamslinger ROMPER
  € 1,75

Naamslingers
Oneindig veel mogelijkheden met een naamslinger en zo ontzettend leuk!
Je wilt iemand een bijzonder en uniek cadeau geven, maar weet niet precies wat. Of misschien ben je wel op zoek naar iets leuks voor aan de muur ter decoratie, alleen wil je wel iets persoonlijks en speciaals. Huisje Vijftien heeft dé perfecte oplossing voor je: een naamslinger (of geboorteslinger)!

Een naamslinger is precies wat de naam al zegt, een slinger waarin een naam verwerkt is. Maak je een slinger waarbij je  spreuken, motto’s of grappige quotes gebruikt dan heb je een letterslinger. 

Een naamslinger/geboorteslinger is niet alleen een heel leuk en persoonlijk cadeau om te krijgen of om te geven, het is ook nog eens super feestelijk. En, bij Huisje Vijftien, kun je een naamslinger zelf samenstellen. Onze slingers worden kant en klaar geleverd, zodat je gelijk kan genieten van de naamslinger/geboorteslinger.

Zelf een naamslinger/geboorteslinger maken?
Dat kan natuurlijk ook. Neem dan even contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden.
Tip: maak de naamslinger nóg fleuriger door deze aan te vullen met verschillende figuren: hang aan het begin en het eind van de slinger een figuur. Kijk even bij onze woonslingers: alle figuren kunnen aan de slinger gehangen worden. 

Een naamslinger/geboorteslinger staat superleuk op de babykamer of kinderkamer. En is als kraamcadeau met eigen tekst een uniek cadeau. De mogelijkheden voor naamslingers/geboorteslingers zijn ongekend. 

Hoe wordt jouw naamslinger gemaakt
Onze letters zijn gemaakt van cardstock. Cardstock is de Engelse naam voor wat wij in Nederland kennen als een hoogwaardige kwaliteit karton. Cardstock is echter dikker en duurzamer dan normaal print- of schrijfpapier. Wij gebruiken Cardstock met een mooie structuur. Dit geeft de naamslinger/geboorteslinger een chique en bijzonder mooie uitstraling.

Welke naamslinger kies jij?

© 2018 - 2020 Huisje Vijftien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel