Sorteer op
 • Slinger KATOEN
  Slinger KATOEN

  Onze favoriet! Deze woonslinger kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Dus ook bij regen gaat het feestje gewoon door. De lintenslinger is gemaakt van, de naam zegt het al, stroken onafgewerkt katoen.

  € 18,95
 • Slinger PIJLEN
  Slinger PIJLEN

  De lintjesslinger kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Dus ook bij regen gaat het feestje gewoon door. Aan de lintjesslinger hangen 18 onafgewerkte stroken stof, dit zorgt voor een ruig effect.

  € 15,95
 • Slinger TROUWEN
  Slinger TROUWEN

  Een stralend bruidspaar... en slinger TROUWEN zal de feestzaal nog meer laten shinen. Laat het feest maar beginnen. En na de trouwerij kan slinger TROUWEN gewoon met verjaardag gebruikt worden.

  € 15,95

LINTENSLINGER

Deze lintenslingers zijn mooi om je huis te versieren. Maar kunnen ook gewoon buiten, omdat ze zijn gemaakt van stof. Regen, hagel, storm.... Lekker laten wapperen in de wind, de woonslinger kan er tegen hoor (maar blijft wel het mooist als je de slinger niet altijd buiten hangt). Neem tijdens je vakantie de lintenslinger mee naar de camping en versier je tent. Iedere dag feest!

Al onze woonslingers zijn niet alleen geschikt voor een feest, kraamcadeau of een verjaardag. Een woonslinger kun je bijvoorbeeld op een leuke plek in je huis of tuin ophangen, zodat je er iedere dag weer vrolijk van wordt. Ze zijn erg geschikt als origineel cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Voor een woonslinger is er altijd wel een plekje vrij!

Alle woonslingers worden feestelijk verpakt in cellofaan.

Wil jij de lintenslinger cadeau geven of heb je liever een ander formaat/kleur? Neem dan contact met ons op.

© 2018 - 2023 Huisje Vijftien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel