• Slinger KATOEN
  Slinger KATOEN

  Onze favoriet! Deze woonslinger kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Dus ook bij regen gaat het feestje gewoon door. De lintenslinger is gemaakt van, de naam zegt het al, stroken onafgewerkt katoen.

  € 18,95
 • Slinger DIERENTUIN
  Slinger DIERENTUIN

  De lintjesslinger is bijzonder geschikt voor een baby- en peuterkamer. Hang de slinger eens dwars door de kamer. Dit kan gewoon.... zowel de voor- als achterkant zijn hetzelfde. Wat een vrolijke boel daar in de dierentuin.

  € 13,95
 • Slinger GEINIG
  Slinger GEINIG

  De slinger van katoen heeft twee verschillende kanten. Kies jij vandaag voor de driehoeken of liever de stippen?
  Deze woonslinger kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Dus ook bij regen gaat het feestje gewoon door.

  € 19,95
 • Slinger GOUD
  Slinger GOUD

  De lintjesslinger kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Dus ook bij regen gaat het feestje gewoon door.

  Aan de lintjesslinger hangen 20 onafgewerkte stroken stof, dit zorgt voor een ruig effect.

  Beide uiteinden van het…

  € 13,95
 • Slinger PIJLEN
  Slinger PIJLEN

  De lintjesslinger kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Dus ook bij regen gaat het feestje gewoon door. Aan de lintjesslinger hangen 18 onafgewerkte stroken stof, dit zorgt voor een ruig effect.

  € 13,95
 • Slinger STIPPEN
  Slinger STIPPEN

  De lintjesslinger met zwarte stippen kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Dus ook bij regen gaat het feestje gewoon door. Aan de lintjesslinger hangen 20 onafgewerkte stroken stof, dit zorgt voor een ruig effect.

  € 13,95
 • Slinger TROUWEN
  Slinger TROUWEN

  Een stralend bruidspaar... en slinger TROUWEN zal de feestzaal nog meer laten shinen. Laat het feest maar beginnen. En na de trouwerij kan slinger TROUWEN gewoon met verjaardag gebruikt worden.

  € 15,95
 • Slinger VEER EN STIP
  Slinger VEER EN STIP

  De lintjesslinger kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Dus ook bij regen gaat het feestje gewoon door. Aan de lintjesslinger hangen 15 onafgewerkte stroken stof in 3 verschillende dessins.

  € 14,95
 • Slinger WIT
  Slinger WIT

  Aan de lintjesslinger hangen 18 onafgewerkte stroken stof, dit zorgt voor een ruig effect. De lintjesslinger kan met mooi weer gewoon buiten hangen. Een slinger kan altijd en overal.

  € 16,95
 • Slinger ZWART
  Slinger ZWART

  De handgemaakte slinger ZWART kan direct worden opgehangen en.. wordt feestelijk verpakt in cellofaan. Aan de lintjesslinger hangen 20 onafgewerkte stroken stof, dit zorgt voor een ruig effect.

  € 16,95

Lintjesslinger
Deze lintjesslingers zijn mooi om je huis te versieren. Maar kunnen ook gewoon buiten, omdat ze zijn gemaakt van stof. Regen, hagel, storm.... Lekker laten wapperen in de wind, de woonslinger kan er tegen hoor. Neem in je vakantie lintjesslinger mee naar de camping en versier je tent. Iedere dag feest!

Al onze woonslingers zijn niet alleen geschikt voor een feest, kraamcadeau of een verjaardag. Een woonslinger kun je bijvoorbeeld op een leuke plek in je huis of tuin ophangen, zodat je er iedere dag weer vrolijk van wordt. Ze zijn erg geschikt als origineel cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Voor een woonslinger is er altijd wel een plekje vrij!

En met de zomer in het vooruitzicht komen er steeds meer dessins bij. Hier wordt hard aan gewerkt en zijn binnenkort beschikbaar.

Alle woonslingers worden feestelijk verpakt in cellofaan.

Wil jij de lintjesslinger cadeau geven of heb je liever een ander formaat van jouw favoriete woonslinger? Neem dan contact met ons op.

© 2018 - 2022 Huisje Vijftien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel